kevinProfilePicture

Kevin Wilmink

Als kind kliederde Kevin al schriften vol met 1001 game-ideeën en zijn computer staat nog steeds vol met zelfgemaakte minigames. Met twee afgeronde HBO-studies heeft Kevin inmiddels veel ervaring. HBO-Informatica maakte hem enthousiast over het programmeren, maar hij miste de creatieve vertaalslag. Na het afronden van deze studie, besloot Kevin te gaan voor zijn echte droom: het maken van eigen, authentieke games! De volgende stap om zijn droom te verwezenlijken bleek de HBO-studie Game Design and Development aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht. Na een stagetijd bij Triumph Studios in Delft (bekend van de Age of Wonders reeks) besloot Kevin om zijn eigen weg in te slaan met een eigen bedrijf. Skyburn Games werd geboren.

 

Mieke ten Dam

Als creatieve illustrator is Mieke bezig om de wereld letterlijk mooier te maken! Mieke was als kind al gek op games, tekenen en alles wat met creativiteit te maken heeft. De perfecte combinatie vond zij in de HBO-studie Game Art aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht en een jaar verbreding in 3D Visual Art aan de NHTV in Breda. Met een brede kunstzinnige basis in het maken van (game gerelateerde) art, is Mieke het artistieke brein en zorgt zij voor de communicatieve vertaalslag die nodig is bij het maken van games. Samen met Kevin vormt zij het fundament van Skyburn Games.

Rik Broekmate

Rik is onze stagiair animatie en art. Hij studeert Game Creation aan het Saxxion in Enschede. Met zijn animaties brengt hij karakters en werelden tot leven in onze spellen. Onze held in bange dagen, onverstoorbaar voortzwoegend om Stay Together elke dag weer een beetje mooier te maken.