Creatief & Technisch

Naast creativiteit, hebben we ook de nodige technische kennis, zodat we uw idee om kunnen zetten in iets wat er niet alleen bijzonder uit ziet, maar wat technisch ook goed in elkaar zit. Als jong, gedreven én deskundig bedrijf hebben we ervaring met alles wat interactief is, zoals games, app en (web)applicaties. Wij vinden het geweldig om ervoor te zorgen dat goede ideeën echt gaan leven. Natuurlijk in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. Zo is uw project in goede handen.

 

Skyburn is een specialist om samen met u duidelijke doelstellingen op te zetten.

Doelstellingen

Vaak horen wij bij organisaties en bedrijven erg goede ideeën, maar blijft het hierbij...

Wij vinden dat jammer! Er is in deze tijd zo ongelovelijk veel mogelijk!

Wij houden van bijzondere projecten! Projecten ontstaan uit ideeën die misschien nu al bij u leven, maar waarvan u niet precies weet hoe u deze concreet kunt krijgen.

Onderdeel van ons specialisme is om samen met u, uit uw idee duidelijke en haalbare doelstellingen te destilleren. Wij willen u niet een product verkopen maar een oplossing en hiervoor moeten wij precies weten wat u wilt bereiken.

Oplossing

Wij ontwikkelen unieke software dat volledig vanuit uw doelstelling is opgebouwd. 

Vanuit uw doelstelling maken wij een ontwerp. Waarin inzichtelijk aan u wordt gepresenteerd welk eindproduct past bij uw doelstellingen. 

De belangrijkste regel hierin is: 'zo min mogelijk complexiteit, zo veel mogelijk diepgang'. Wat inhoud dat wij in het ontwerp een eindproduct voor u schetsen dat elegant en simpel is, maar precies doet wat het moet doen.

 

Implementatie

Skyburn is specialist op het gebied van interactieve applicaties en maakt van u idee werkelijkheid, van begin tot eind!

Wij houden van nieuwe Ideeën en applicaties die de wereld veranderen. Vooral uitdagingen waar (nog) geen standaard oplossingen voor zijn prikkelen ons.

Dit vereist veel vakkennis en onze gereedschapkist is daarom ook goed gevuld. Hierbij kunt u denken aan (serious) games, interactieve (web)applicaties, specifieke tools, Augmented Reality, Virtual Reality, niets is ons te gek!

Omdat de projecten die wij doen altijd uniek zijn houden we u graag betrokken met de voortgang; van een vroegtijdig prototype tot en met iteratie momenten bij oplevering. Zodat u precies krijgt wat u wenst!

 

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek zodat we het over uw idee of concept kunnen hebben!